"Verdens bedste legeplads" -Middelfarts børn i Aktivitetsskoven

Der var hvin og børnelatter på den gamle sportsplads bag Middelfart Stadion, da elever fra Vestre Skole og børn fra Børnehuset Nysgerrium indtog Aktivitetsskoven før tid.

Aktivitetsskoven begynder at ligne en skov, og det kan KlimaByen i høj grad takke en stor forsamling af Middelfarts børn for. Nogle af de fremtidelige brugere af Aktivitetsskoven, elever fra Vestre Skole og børn fra den lokale børnehave, Børnehuset Nysgerrium, var i denne uge med til at plante træer i Aktivitetsskoven. Området er endnu ikke færdigt og står først klar til brug i foråret 2019. Det var derfor en spændende oplevelse for store og små at træde ind på den anden side af hegnet, som stadig er sat op rundt om den gamle sportsplads.

De mange fremmødte blev budt velkommen af Borgmester Johannes L. Jensen og Allan Buch, Middelfart Spildevands formand samt Jens Døssing, Plant et Træ. Og da det jo var en festdag, var der naturligvis kage og saftevand til de mange gæster.

I dag må I gerne tyvstarte
- Normalt må man ikke tyvstarte, som borgmester Johannes L. Jensen så fint sagde det i åbningstalen.
- Men denne dag er en undtagelse. Vi begynder allerede nu at plante nogle af de mange træer i Aktivitetsskoven, fortsatte han.

Der var spader i flere størrelser, så både børn og voksne kunne tage del i den spændende opgave med at plante træerne. For at skabe et varieret og spændende læringsmiljø, er der plantet fire forskellige træsorter.

Udover den vigtige opgave med at plante nogle af Aktivitetsskovens nye træer, fik børnene rig mulighed for at gå på opdagelse i det nye område. Legepladsen og trampolinbroen blev indviet, og de mange lavninger blev testet. Middelfart har nu, ifølge byens egne børn, verdens bedste legeplads.